Cluj - Napoca | 0741.181.185


Filmari si fotografii evenimente (cu sau fara drona)


Fotografie nunta Restaurant Aroma

Dupa o perioada de peste 2 ani de activitate in filmari si fotografii aeriene cu drona introducem o noua serie de servicii care includ sau nu si drona, dupa preferintele clientilor sau posibilitatea de a filma in locatie.

Astfel oferim servicii de filmare si fotogrfiere la: nunti, logodne, botezuri, petreceri private, absolviri, serbari, aniversari, expozitii, competitii sportive sau orice alte evenimente.

Pentru a afla detalii legate de tarifele pe care le solicitam la serviciile mai sus precizate va invit pe pagina mea personala unde gasiti oferte de pret la nunti si botezuri.

De asemenea pe site-ul personal www.adriansuhan.ro gasiti foarte multe materiale foto, peste 1.000 de fotografii de la diferite evenimente, din diferite domenii de activitate. Aerial View va intra in scurt timp intr-o perioada de reconstructie. Multumesc pentru intelegere!


ImobiliareFie ca detineti o pensiune, un hotel, o afacere mica sau una foarte mare, niciunul dintre aceste proiecte nu ar fi complet fara o filmare aeriana fie ca doriti sa vindeti proprietatea sau sa promovati afacerea.

Folosim ultima tehnologie pentru a filma si fotografia proprietatile detaliat, atat in interior cat si in exterior pentru a crea un tur interesant al proprietatii. Dronele va ofera o noua perspectiva asupra proprietatilor din cauza filmarilor aeriene uimitoare obtinute.

In imobiliare beneficiile oferite de filmarile aeriene sunt tangibile, punand o proprietate de vanzare pe internet in modul clasic, nu surprinde intotdeauna imaginea de ansamblu in felul in care cumparatorul ar vrea sa vada casa. Avantajele filmarilor aeriene este aducerea unei noi dinamici proprietatii care va aduce cumparatorii la usa dvs.

Videoclipurile si fotografiile aeriene sunt noul standard pentru marketing-ul imobiliar.


EvenimenteFilmarile si fotografiile aeriene au fost pana nu de mult, accesibile doar celor mai puternicie echipe din punct de vedere financiar, avand in vedere ca aceste filmari erau efectuate cu ajutorul elicopterelor sau a altor aparate de zbor, acest lucru acum este posibil cu ajutorul dronelor tuturor echipelor, indiferent de sportul pe care il practica.

Controlate in conditii de siguranta si foarte eficient camerele noastre aeriene ofera clipuri si fotografii unice, care nu pot fi oferite de alti fotografi din alte zone de pe teren.

Cu o experienta vasta in diferite domenii de activitate, puteti sa aveti incredere completa in echipa noastra de a ramane fidela viziunii dvs. si de a va livra produsul finit dorit, fie ca este vorba de filmari de nunti, botezuri, concerte, petreceri private, aniversari, evenimente sportive, clipuri publicitare sau lansari de produse si servicii.

Dronele sunt tot mai des folosite la nunti pentru perspectiva aeriana unica obtinuta.


MarketingContinutul video online este intr-un ritm major de crestere astfel, este esential Continutul video online de calitate pentru oricare strategie de succes.

Un studiu recent facut de catre Invodo ne arata urmatoarele lucruri:

- 74% din traficul de internet din anul 2017 va fi video.

- 90% din consumatori urmaresc clipuri video online.

- 33% din detinatorii de tablete vor urmari clipuri video timp de o ora pe zi pe tableta lor.

- 59% din branduri doresc sa distribuie mai mult continut video in urmatoarele 12 luni.

Clipurile video online sunt acum o parte integrata a experientei consumatorilor si cum aceasta cerere de continut video care creste pe zi ce trece, gasirea unor noi surse de material de calitate este din ce in ce mai dificila.

Aceasta cerere de materiale video de calitatea poate fi acoperita cu ajutorul multicopterelor, care genereaza un continut video unic. Multicopterele au abilitatea de a captura materiale video ale locatiilor si diferitelor evenimente fara a fi nevoie de elicoptere si costurile asociate acestora pentru logistica.

Dronele ofera o perspectiva unica asupra lumii cu posibilitatea de a accesa locuri care altfel nu ar putea fi vazute.


MediaMarketingul si promovarea au fost tot timpul o prioritate pentru orice afacere, pentru atragerea clientilor, dar si a investitorilor. Acum cu dezvoltarea retelelor sociale si a materialelor video on-line, necesitatea de a iesi in evidenta a devenit si mai importanta.

Dronele se pot deplasa foarte aproape de actiune si nu suntem limitati de cabluri sau carburanti, ne putem adapta imediat cerintelor dorite.

Multicopterele pot oferi companiilor materiale uimitoare pentru clipurile video, fotografii sau prezentari. Fie ca este o vedere aeriana a noului complex industrial, o campanie de publicitate, fotografii ale noului sediu, noi va putem oferi o noua perspectiva creativa.

Marketingul aerian este o metoda grozava de a obtine materiale extraordinare pentru publicitate, promovarea produselor, proprietatilor sau serviciilor.

Pana in anul 2017, 75% din traficul de date mobile de pe telefoanele mobile va fi material video.


Inspectii si monitorizariInfrastructurile si conductele trebuie monitorizate in mod constant. Amenintarea la viata si pierderi economice necesita inspectii periodice. Putem realiza filmari pentru conducte de gaz si petrol, acoperisuri industriale, baraje, poduri, linii de inalta tensiune, linii de cale ferata, turbine eoliene si alte constructii la cerere.

Industria este pregatita pentru noi solutii industriale inovatoare cu ajutorul dronelor. Inspectiile aeriene periodice va permite sa planificati exact operatiile de intretinere si reparatii.

Ori de cate ori este nevoie de inspectii la altitudini ridicate, dronele noastre pot tolera viteze de pana la 20m/s pentru a permite o functionare sigura si usoara. Acest lucru inseamna ca se pot evita cazuri costisitoare si periculoase ca si alpinismul industrial.


TarifePentru oricare dintre domeniile de activitate de mai sus tarifele incep in functie de lungimea filmarilor sau numarul de fotografii efectuate. Astfel pentru filmarile brute cu o lungime de aproximativ de 20 de minute incepem taxarea de la 100 Euro. Cea mai slaba calitate la care putem filma este HD.

In cazul fotografiilor efectuate cu drona, in fuctie de numarul de bucati si calitatea pozelor pretul creste sau scade. Astfel pentru 50 de fotografii la dimensiune de 1920×1080 px incepem taxare de la 50 de euro.

Prelucrarea materialelor video sau a fotografiilor este taxata separat si incepe de la 8 euro/ora pentru materialele video si de la 0.35 euro/fofografie. Cheltuielile de transport pe raza orasului Cluj sunt incluse in pret, iar in cazul deplasarilor in afara Clujului se percepe taxa de 1.00 leu/km.

De asemenea beneficiati de publicitate gratuita din partea nostra, materialele prelucrate, atat video cat si foto vor fi publicate pe site-ul nostru dar si pe retelele de socializare.

in functie de serviciile pe care le alegeti, preturile sunt negociabile.

Garantii si promotii oferite pentru serviciile noastre:

1. Nu va plac materialele, primiti banii inapoi GARANTAT 100%
2. Daca alegeti mai mult de un serviciu, primiti cate 5% reducere pentru fiecare serviciu ales
3. Pentru prima data la noi ? 25% reducere la prelucarea materialelor

In cazul in care sunteti interesati pentru achizitionarea unor fotografii si/sau filmari efectuate cu drona din portofoliul nostru va rugam sa ne contactati.

Consultanta este gratuita indiferent daca alegeti sau nu serviciul nostru.
Filmarile sau fotografiile nu pot fi realizate in apropierea aeroporturilor, bazelor militare, doar la o distanta de cel putin 6 km de acestea.

Gheata carbonica Cluj-Napoca


Gheata Carbonica Cluj

Fabricata din dioxid de carbon, gheata carbonica este o gheata uscata care ajunge la temperatura de -78 °C. Domeniul pentru care o stim cel mai bine si se foloseste cel mai mult gheata carbonica sunt efectele de fum greu la evenimente si concerte, dar se foloseste si in alte domenii precum: viticultura, industria agro-alimentara, transporturi medicale sau transporturi aeriene.

Gheata carbonica consuma o cantitate mare de caldura, nu are miros si nu lasa niciun reziduu.

Tarifele noastre sunt urmatoarele:

199.00 lei – cutie gheata carbonica

299.00 lei – inchiriere masina gheata plus gheata carbonica

499.00 lei – inchiriere pe moment (masina gheata, gheata carbonica, operator, transport)

Tarifele sunt negociabile pentru cantitati mai mari, iar daca doriti mai multe detalii va rugam sa accesati: Carbo Ice sau 0770-236.835.


Social media