Cluj - Napoca | 0741.181.185


Hotel Granata, primul hotel din Cluj filmat cu dronaIn ultima zi de vara a acestui an am facut o vizita Hotelului Granata din Cluj, unde am fost intampinati cu multa bunatate si caldura. Vizita noastra avea ca scop un montaj video de promovare filmat cu drona. Filmarile au decurs foarte bine iar vremea dar si arhitectura Hotelului au facut ca montajul final sa fie pe placul nostru. Aceasta este prima filmare cu drona efectuata la un hotel din Cluj. Mai jos gasiti o galerie foto dar si montajul video efectuat cu drona. In continuare va spunem cateva cuvinte despre si de ce trebuie sa alegeti Hotelul Granata.

Hotel Granata Cluj este situat la aproximativ 100 de metri de drumul european E60, intr-o zona linistita a orasului in Cartierul Zorilor la circa 5 minute de centrul orasului si 15 minute de Aeroportul International Avram Iancu.

Realizat pentru a convinge cele mai rafinate gusturi si pentru a fi pregatit pentru cele mai exigente dorinte, Hotel Granata poate primii clientii in camere spatioase de 3 si 4 stele. Astfel, va asteapta un numar de 54 de camere si apartamente elegante care cu siguranta va vor oferi confortul absolut.

De asemenea, hotelul cuprinde sali pentru discutii de afaceri si sali de conferinta cu toate dotarile necesare incluse ceea ce face din Hotelul Granata locul perfect pentru desfasurarea oricarui tip de eveniment. Cele doua sali de conferinta au in total 175 de locuri si sunt dotate cu tehnologie de ultima ora, numai bune pentru a gazdui conferinte, seminarii sau alte evenimente sau sedinte de business.

Hotel Granata poate organiza intr-un cadru deosebit si intr-o atmosfera rafinata: dineuri private, petreceri corporatiste de Craciun, brunch-uri festive si brunch-uri de Craciun. Restaurantul Hotelului poate oferi specialitati diverse din mai multe zone culinare ale lumii, cu specialitati traditionale sau internationale.

Pentru o relaxare fizica si psihica prin beneficiile aromaterapiei Hotel Granata va pune la dispozitie o sauna finlandeza unde va puteti tonifica organismul. De asemenea, pentru recreere, hotelul mai pune la dispozitie si terenuri sintetice de fotbal si tenis, dotate cu instalatie de nocturna.

Cateva servicii de top oferite de Hotel Granata sunt: seif pentru valori digital, parcare pazita, roomservice, fotolii de masaj, serviciu de wake-up sau secretariat.

Filmare aeriana cu drona Hotel Granata Cluj
Canal Youtube Aerial View

Pagina Facebook Aerial View

Drona noastra este capabila sa zboare pana la o distanta de aproximativ 2 km de locul de plecare.Fotografii aeriene cu drona Hotel Granata Cluj