Cluj - Napoca | 0741.181.185


Filmari si fotografii aeriene cu drona Untold FestivalIn perioada 30 iulie si 2 august a avut loc la Cluj pe mai mult de 10 scene, timp de patru zile si patru nopti, UNTOLD Festival. Aproape 250.000 de persoane au pariticipat la festival in cele patru zile dintre care 15% au venit din strainatate, date nu sunt estimari ci sunt bazate pe vanzarea biletelor.

Unii dintre cei mai renumiti artisti de muzica electro-dance din intreaga lume au fost prezenti la UNTOLD Festival. Nume precum: ARMIN van BUUREN, AVICII, DAVID GUETTA, ATB, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, JOHN DIGWEED, FEDDE LE GRAND, SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO, dar si multi, multi altii, mai exact 170 la numar, au impresionat in medie 60.000 de petrecareti pe zi. Cei 170 de artisti prezenti la UNTOLD au creat o atmosfera extraordinara timp de peste 85 de ore.

Festivalul UNTOLD a fost apreciat si de unii dintre cei mai celebrii artisti, Armin van Buuren a precizat: "Festival incredibil, in Cluj Romania, seara trecuta!" dar si David Guetta a laudat festivalul: "Untold Festival a fost ireal! 50.000 de oameni... Multumesc Romania". Avicii de asemenea a apreciat pe contul sau de Instagram "Summertour just keeps on going better and better, Romania you were awesome!" dar si "Love you all!!"

Organizatorii UNTOLD au oferit bilete gratuite celor care au donat sange in perioada 17-19 iulie in Parcul Herastrau din Bucuresti si intre 20-21 iulie celor care au donat sange la Centrul de Transfuzie Sangvina din Cluj-Napoca.

In constructia scenei principale s-au folosit 1.200 mp de decor, peste 500 de proiectoare si lumini si 306 ecrane video. Avand in vedere succesul de care s-a bucurat UNTOLD Festival, organizatorii au anutat deja ca se gandesc deja la o noua editie UNTOLD anul viitor.

Potrivit Cluj Capitala, nu toata lumea a fost multumita, noua clujeni au depus plangeri pe platforma domnuleprimar.ro, acestia fiind nemultumiti din cauza organizarii festivalului in zona centrala a orasului, fiind deranjati de zgomotul produs.

Peste 800 de politisti au fost mobilizati pe teren in cele mai importante zone ale festivalului pentru asigurarea ordinii publice. Bugetul festivalului a fost de 4 milioane de Euro.

Avand in vedere avengura festivalului UNTOLD am fost prezenti la acest eveniment pentru a imortaliza momentele extraordinare. Mai jos puteti sa vizualizati o galerie foto de peste 20 de fotografii efectuate cu drona, dar si trei filmari aeriene.Fotografii aeriene cu drona Untold FestivalFilmari aeriene cu drona UNTOLD FESTIVAL 2015Social media